De Mayflower Escaperoom is tijdelijk gesloten

Neem met ons contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur via 071-5124319. Je kunt ons ook altijd een mail sturen via info@mayflowerescaperoom.nl.

Openingstijden

De Mayflower Escaperoom is dagelijks geopend voor bezoekers, tenzij er evenementen in de Pieterskerk Leiden gepland staan. In de kalender op de reserveringspagina staan de beschikbare tijden om de Escaperoom te spelen.

Bereikbaarheid

De Mayflower Escaperoom is gevestigd in de Pieterskerk Leiden. De Pieterskerk is schitterend gelegen in het hart van de historische binnenstad van Leiden. Om het historische centrum te ontlasten, wordt het doorgaand autoverkeer via ringwegen om de stad geleid.

Openbaar vervoer
Vanaf Leiden Centraal Station (CS) is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Pieterskerk. Vanaf Leiden CS stoppen meerdere buslijnen op de Breestraat. Je loopt vervolgens in 2 minuten naar de Pieterskerk.

Park & Ride  24/7
De Park & Ride – Haagweg 6 (Stadsparkeerplan) ligt aan de rand van het historisch centrum. Hiervandaan word je met een gratis shuttledienst tot bij de Pieterskerk gebracht.