Fantastisch! Jouw reservering is voltooid.

Bedankt voor jouw reservering. Je zult binnen enkele minuten na het voltooien van de reservering een bevestigingsmail ontvangen. Heb je nog vragen, heb je de bevestigingsmail niet ontvangen (ook niet in de spamfolder), of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op (071-5137764).

Bereikbaarheid

De Mayflower Escaperoom is gevestigd in de Pieterskerk Leiden. De Pieterskerk is schitterend gelegen in het hart van de historische binnenstad van Leiden. Om het historische centrum te ontlasten, wordt het doorgaand autoverkeer via ringwegen om de stad geleid.

Openbaar vervoer
Vanaf Leiden Centraal Station (CS) is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Pieterskerk. Vanaf Leiden CS stoppen meerdere buslijnen op de Breestraat. Je loopt vervolgens in 2 minuten naar de Pieterskerk.

Park & Ride  24/7
De Park & Ride – Haagweg 6 (Stadsparkeerplan) ligt aan de rand van het historisch centrum. Hiervandaan word je met een gratis shuttledienst tot bij de Pieterskerk gebracht.

Parkeren mindervaliden
Mindervaliden kunnen maximaal 3 uur bij de Pieterskerk parkeren (met parkeerschijf) mits men in bezit is van een officiële invalidenkaart en de normale verkeersafwikkeling niet wordt belemmerd.

Boek nu!